Slanke-nytårsforsæt
Sundhed

Få succes med dit slanke-nytårsforsæt

Har du spist for meget i julen? Og har du derfor besluttet dig for, at dit nytårsforsæt skal være, at du skal tabe dig lidt?

Så gælder det om at vælge den rette slankekur. Og den finder du ikke i damebladene – hvor de lover guld og grønne skove uden at kunne holde det.

I stedet skal du vælge en slankekur, der rent faktisk virker. Og har du brug for inspiration, så kan du finde en masse gennemprøvede slankekure på slankekurdervirker.dk.

Vægttab er mere end slankekur

I første omgang vil du sikkert gerne smide et par kilo – hvilket er helt forståeligt.

Her kan du enten vælge et af de mange slankeprodukter – der ofte virker hurtigt. Eller du kan vælge en traditionel slankekur, hvor der er fokus på maden.

Begge dele er rigtig fint – til at tabe sig. For hvis du vil være sikker på, at du ikke bare tager det hele på igen, når kuren er færdig, så gælder det om at lægge din livsstil om.

I praksis snakker vi altså om sundere kost og mere motion.

Generelt skal du forsøge at holde dig fra madvarer med alt for mange kulhydrater. Det betyder mindre sukker, pasta, kartofler, ris og hvidt brød.

Spis dig i stedet mæt i grøntsager og kød eller fjerkræ, der ikke er alt for fedt. Magre fiskearter er også helt fint.

Men ud over en kostomlægning bør du også begynde at motionere, hvis du ikke allerede gør det.

Løb er efterhånden en folkesport i Danmark. Men er der en motionsform, som du synes er sjovere, er det også helt fint. Det gælder bare om at få rørt sig.

Så kombiner en sund kost med masser af motion. Gør du det, behøver du i hvert fald ikke et slanke-nytårsforsæt næste år.