Betal lånet
Økonomi

Husk at betale dit minilån tilbage

LånesideDer er efterhånden rigtig mange muligheder for at optage et minilån herhjemme i Danmark.

Der kommer hele tiden nye låneudbydere til, og det bliver også mere og mere populært at tage de her små lån, hvis der lige er noget, som man godt kunne tænke sig.

Og det er skam heller ikke noget galt i at tage et minilån eller to. Det kan jo være, at man lige står og mangler 1000 kroner til huslejen i den ene måned, eller at man mangler 2000 kroner til mad i de sidste tre uger af måneden.

Små lån kan være ok

Vi har alle sammen været der, og at tage sådan nogle små lån skader heller ikke nævneværdigt.

Men det kan det komme til, hvis du ikke husker at betale pengene tilbage igen. I og med det er sådan nogle små lån, så er der mange, der vælger at overse dem og smide dem ud af hovedet.

Men pas på

Og lang tid efter er regningen på lånet så steget skyhøjt, så man lige pludselig skylder mange tusinde kroner for et lån, der oprindeligt kun var på 500 eller 1.000 kroner. Så husk at få betalt lånet af så hurtigt som muligt, så du ikke får dig en slem overraskelse om et par måneder.

Et minilån kan være en god ting, og det er som oftest også meget let at få sig sådan et lån. Nogle gange kan det også være for let, hvilket for en del mennesker betyder, at de også bare kommer til at låne flere penge, end de har brug for.

Så bliver det lån til at shoppe for, lån til en ny Playstation eller lån til et nyt anlæg. Husk at holde hovedet koldt, både inden og efter du har lånt pengene. Den bedste måde at undgå RKI og at holde sig gældfri er ved at betale sine lån tilbage.