Julemarked i Berlin
Rejser

Planlæg din storbyferie hjemmefra

EiffeltårnetHvis du gerne vil ud at se nogle af Europas lækre storbyer, så kan det være en god ide at planlægge din tur hjemmefra, så du har styr på, hvad der er værd at se, og hvor der er værd at tage hen, når du kommer frem. For det er lidt ærgerligt at skulle være i byen i en uge, og så skal man bruge det første lange stykke tid på at finde ud af, hvor man i det hele taget skal smutte hen. Så hvis du sørger for at lave dit hjemmearbejde ordentligt, så kan du spare meget tid, når du endelig er kommet frem.

Dermed ikke ment at du skal planlægge din tur minut for minut helt slavisk, for det er der heller ikke meget ved. Men det kan bare være rart at have en liste over attraktioner, muligheder og seværdigheder med, når man ankommer. På den måde skal man ikke bruge tid på at tage steder hen, der ikke er så fede, da man kan tjekke op på det hjemmefra.

Anmeldelser

Der er mange mennesker, der skriver anmeldelser af attraktioner, aktiviteter og seværdigheder i storbyerne på nettet, og ved at læse dem kan du finde ud af, om det rent faktisk er tiden værd at tage til den eller den attraktion.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvad de mest spændende seværdigheder i Europas storbyer er, så kan det være en god ide at smutte forbi siden Storby Fan og tjekke op på det. Der er rigtig meget brugbart information, som du kan sidde og hygge dig med, inden du skal af sted. Og så er det jo ellers bare i gang med at lægge en plan for din egen tur, så du er helt klar til at opleve de bedste ting i byen, når du kommer frem.