Charter favorit
Rejser

Charterrejser har længe været danskernes favorit

Rejser til sydens solCharterrejser har altid været noget, der er gået lige ind i hjertet på os danskere. Selvfølgelig skulle vi lige vænne os til, at man bare kunne tage en flyver et par timer ned syd på, og så var man ved dejlige sandstrande og lækre cocktails.

Charterrejser er noget, som langt de fleste dansker kan lide, og det er ikke unormalt at tage på en årlig ferie ned til de varme lande med hele familien. Det er der mange mennesker, der hvert år nyder godt af. Og det er nok ikke en tradition, som vi lige lægger fra os i den nærmeste fremtid.

Sydens sol trækker

Selvfølgelig bliver der også solgt andre former for rejser igennem de danske rejseselskaber. Men når man kigger på antallet af solgte rejser efter et år er gået, så er det tydeligt, at det er charterrejser, der er solgt langt flest af. Selvom mange af rejsebureauerne også sælger skiferier og krydstogtudflugter, så er det ikke dem, der ender med at sælge flest billetter. Det er ofte sydens sol, der trækker i os, fordi vi gerne vil ned til det varme vand, de bløde liggestole og den dejlige frihed der er i at være af sted på en god badeferie.

Liggestol eller kultur

Hvordan man vælger at spendere charterrejsen er op til en selv. Der er dem, der godt kan lide at ligge og dase i 14 dage ved stranden, og så er der de andre, som gerne vil ud at opleve noget af den lokale kultur og se nogle historiske monumenter. Heldigvis er der plads til begge former på charterrejserne, og det er jo bare fantastisk. I de næste mange år kommer der med sikkerhed ikke noget, der vælter charterrejserne af pinden. Og hvis det endelig skulle komme, så er det svært at forestille sig, hvad det skulle være.